2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Külföld

Olyan, mintha Alexander Soros az EU nevében tárgyalt volna Kijevben az ukrán uniós csatlakozás ügyéről

Meglepő fotókat tett közzé a közösségi oldalán a Soros-birodalom örököse – írja a Magyar Nemzet.

  • Olyan, mintha Alexander Soros az EU nevében tárgyalt volna Kijevben az ukrán uniós csatlakozás ügyéről

A Soros-birodalomban megtörtént a trónöröklés, a milliárdos Soros Györgytől a fia, Alexander vette át a hálózat irányításának napi teendőit. Az Alexander Soros eddigi tevékenységét bemutató előző írásunkban részletesen tárgyaltuk, hogy 2015-ben hazánkban tett hitet a migráció mellett, 2018-ban fellelkesült egy kormányellenes tüntetés miatt, és felbukkant a baloldalt 2022-ben finanszírozó Action for Democracy mögött. Mindezek alapján a fiú az apjánál is erősebb ellenfél lehet a magyar önrendelkezésért folyó küzdelemben.

Kinek a nevében?

Alexander Soros régóta aktív a világpolitikában, efféle ambícióinak érzékeltetéséhez pedig elegendő bemutatni közelmúltbeli ukrajnai tárgyalásait. A Soros-birodalom új politikai és pénzügyi vezetője november elején tett kétnapos látogatást Ukrajnában, ahol találkozott a nemzeti parlament tagjaival is – derül ki a közösségi médiába feltöltött fényképekből. Egyes felvételek ráadásul azt a benyomást keltik, hogy Alexander Soros nem csak saját magát vagy hálózatát képviselte, a képeken ugyanis feltűnik az Európai Unió lobogója, ami arra utalhat, hogy Soros György fia Ukrajna uniós csatlakozását készítheti elő. A kijevi találkozóról több kép is készült, ahol az ukrán mellett rendre az uniós zászló látszik.

Alexander Soros más találkozóit is megörökítette X-bejegyzésben, ilyen például az, amelyen Denisz Smihal ukrán miniszterelnökkel és a miniszterelnöki kabinet tagjaival tárgyalt. Itt csak az ukrán zászló látható, de a bejegyzés szövegéből kiolvasható, hogy ekkor is az uniós tárgyalásokról esett szó.

Alexander Soros megosztotta Katarina Mathernova, Ukrajna uniós csatlakozásáért felelős nagykövetének bejegyzését is, más képein pedig Ukrajna címerével ellátott pulóverben pózolt ukrán veteránok társaságában.

Bármi is történjen

Alexander Soros a kétnapos ukrajnai látogatása során találkozott a helyi civil szervezetek képviselőivel is, akikkel megvitatta, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány miként segítheti Ukrajnát a szabadság és a demokrácia megőrzésében. A megbeszéléseken szó esett Ukrajna európai integrációjáról, valamint az ország gazdasági és társadalmi fellendüléséről is. A találkozó során elmondta: apja, Soros György rengeteg időt töltött Ukrajnában, hogy nyílt társadalmat hozzon létre. Alexander Soros leszögezte: bármi történjen a fronton vagy az Egyesült Államokban, ők továbbra is támogatják az országot.

Borítókép: Alexander Soros (Forrás: Twitter)

Forrás: Magyar Nemzet

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A CNN-en panaszkodott a Partizános Gulyás Márton

A CNN-en panaszkodott a Partizános Gulyás Márton

Az autoriter magyar vezetőért lelkesedtek az amerikai konzervatívok a CPAC budapesti rendezvényén – írja a CNN. A cikk hangneme nem meglepő, hiszen az amerikai baloldal kifejezetten ellenséges narratívában számolt be az egyébként nagy sikerrel záruló eseményről.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!