2022. 12. 05. Hétfő Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Interpellációk

Következik:

Azonnali kérdések 16:05

Külföld

Oltásellenes tüntetők támadták meg tévedésből a BBC korábbi székházát

Oltásellenes tüntetők akartak betörni a BBC-hez tiltakozásul, szerintük ugyanis a brit közmédia az oltás felvétele mellett kampányol és ezzel manipulálja az embereket. Viszont a demonstrálók tévedésből a BBC régi épületét ostromolták meg, ahonnan a csatorna szerkesztősége és vezetése már 8 éve elköltözött. A BBC már csak bérbe adható stúdiókat tart fenn az épületben, a valódi londoni központja a tévedésből megrohamozott épülettől hat kilométerre található. Az épületet rendőröknek kellett megvédeni a tüntetőktől, mert a tüntetés időpontjában egy női magazin készült, amely a menopauza hatásairól szólt.

  • Oltásellenes tüntetők támadták meg tévedésből a BBC korábbi székházát

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!