2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Oltásellenes tüntetők támadták meg tévedésből a BBC korábbi székházát

Oltásellenes tüntetők akartak betörni a BBC-hez tiltakozásul, szerintük ugyanis a brit közmédia az oltás felvétele mellett kampányol és ezzel manipulálja az embereket. Viszont a demonstrálók tévedésből a BBC régi épületét ostromolták meg, ahonnan a csatorna szerkesztősége és vezetése már 8 éve elköltözött. A BBC már csak bérbe adható stúdiókat tart fenn az épületben, a valódi londoni központja a tévedésből megrohamozott épülettől hat kilométerre található. Az épületet rendőröknek kellett megvédeni a tüntetőktől, mert a tüntetés időpontjában egy női magazin készült, amely a menopauza hatásairól szólt.

  • Oltásellenes tüntetők támadták meg tévedésből a BBC korábbi székházát

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!