2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Poltikai hobbista 17:30

Külföld

Ólomszennyezés miatt ismét lezárták a Notre-Dame előtti teret

Ólom-szennyezés miatt ismét lezárták a párizsi Notre-Dame katedrális előtti teret. A rendőrség szerint a mérések magas ólom-koncentrációt mutatnak. Két évvel ezelőtt tűzvész pusztított a 13. században épült műemlékben, amelynek teteje és huszár-tornya mintegy 300 tonna ólmot tartalmazott. Az anyag legnagyobb része elolvadt a tűzben, jelentős része azonban a levegőbe került. A szennyezés veszélye hátráltatja a helyreállítási munkálatokat, amelyek befejezését 2024 nyarára ígérte a francia elnök.

  • Ólomszennyezés miatt ismét lezárták a Notre-Dame előtti teret

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!