2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Külföld

Halálos kimenetelű lövöldözés, utcai harcok, súlyos sérülések Olaszországban szilveszter éjjelén + videó

Meghalt egy ember, amikor lövöldözés tört ki egy házibuliban Nápoly környékén. A felelőtlen szilveszteri szórakozásoknak idén is rengeteg sérültje volt Olaszországban. A részletekről Jánosi Dalma, a Hír Televízió római tudósítója számolt be Nápolyból.

  • Halálos kimenetelű lövöldözés, utcai harcok, súlyos sérülések Olaszországban szilveszter éjjelén + videó

Hiába készültek Olaszországba rendkívüli készültséggel az óév búcsúztatására, feszültség alakult ki Milánóban és súlyos sérüléseket okozó lövöldözések voltak Nápolyban.

Sajtóbeszámolók szerint Milánó San Siro negyedében történt ki óriási balhé, miután a helyi lakosok nekimentek a rendfenntartó erők munkatársainak. A városnegyed egyik legveszélyesebb sikátorában régi bútorokat és hulladékokat hordtak össze, hogy éjfél előtt pár perccel meggyújtsák. A beavatkozó rendőröket kövekkel megdobálva próbálták távol tartani a helyiek. Súlyosan megrongálták a hatósági járműveket is, kövekkel törték be egy rendőrségi autó ablakát.

Nápolyban a legélénkebbnek és egyben legveszélyesebbnek tartott városban sem volt zavartalan a szórakozás. Ketten sérültek meg súlyosan lövöldözés következtében, egy nő pedig életét veszítette.

Salerno tartományban pedig egy kisgyermek veszítette el fél szemét, ő tűzijátéktól sérült meg. 

A teljes tudósítás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!