2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Külföld

Olajtámogatásról tárgyal a Nemzetközi Energia Ügynökség

Az Egyesült Államok és szövetségesei további összehangolt § olajkibocsátásáról tárgyalnak, hogy segítsék az Oroszország ukrajnai invázió nyomán kialakult feszültséget - közölte az Egyesült Államok energiaügyi minisztere. A Nemzetközi Energia Ügynökség tagállamai a hónap elején több mint 60 millió hordó olajtartalék felszabadításában állapodtak meg, de megbeszéléseket folytatnak további vészhelyzeti készletek felszabadításáról. Az ügynökség ügyvezető igazgatója biztonsági fenyegetésnek minősítette az orosz elnök követeléseit, miszerint rubelt kérnek a földgázért cserébe.

  • Olajtámogatásról tárgyal a Nemzetközi Energia Ügynökség

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!