2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Külföld

Olajtámogatásról tárgyal a Nemzetközi Energia Ügynökség

Az Egyesült Államok és szövetségesei további összehangolt § olajkibocsátásáról tárgyalnak, hogy segítsék az Oroszország ukrajnai invázió nyomán kialakult feszültséget - közölte az Egyesült Államok energiaügyi minisztere. A Nemzetközi Energia Ügynökség tagállamai a hónap elején több mint 60 millió hordó olajtartalék felszabadításában állapodtak meg, de megbeszéléseket folytatnak további vészhelyzeti készletek felszabadításáról. Az ügynökség ügyvezető igazgatója biztonsági fenyegetésnek minősítette az orosz elnök követeléseit, miszerint rubelt kérnek a földgázért cserébe.

  • Olajtámogatásról tárgyal a Nemzetközi Energia Ügynökség

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!