2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Külföld

Obama: Nem engedünk a dzsihádistáknak

Az Egyesült Államok nem fogja engedni, hogy a dzsihádisták külön államot hozzanak létre Szíria és Irak egyes részein, jelentette be Barack Obama.

Az amerikai elnök hozzátette: szükség esetén további légicsapásokat is végrehajtanak a szélsőséges iszlamisták ellen, a szárazföldi beavatkozás azonban nincs napirenden. Az Egyesült Államok pénteken drónokkal bombázta az Iszlám Állam elnevezésű milícia állásait. A támadást négy F–18-as vadászbombázó is segítette. Amerikai gépek eközben élelmiszert és vizet dobtak le repülőkről azoknak az embereknek, akik a fegyveresek elől a hegyekbe menekültek. Hasonló humanitárius segítséget nyújt Nagy-Britannia is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!