2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Külföld

Obama adót vethet ki az internetre

Megadóztathatja az internetet az amerikai elnök.

Barack Obama a telefonszolgáltatások közé sorolná be az internetet, amelyre így a szektorra érvényes, 16,1 százalékos különadó is vonatkozna. A világhálóhoz való hozzáférés adómentességét törvény garantálja az Egyesült Államokban, a jogszabály azonban december 11-én hatályát veszti.

Obama egyébként azért változtatná meg az internet besorolását, hogy a felhasználók extra díjak fizetése nélkül is szélessávú szolgáltatáshoz jussanak az eddigi gyakorlattal ellentétben, miszerint a szolgáltatók pénzért biztosítottak gyorsabb hozzáférést egyes tartalommegosztó oldalakhoz.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!