2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Külföld

Nyilvánosan fejezték volna le a politikusokat?

Két terrorizmussal gyanúsított személyt tartóztattak le Ausztráliában, napokkal a sydney-i túszdráma után.

A hatóságok szerint a két halálos áldozattal járó túszejtést követően fokozott terroraktivitást észleltek, ezért léptek. Két huszonéves fiatalt fogtak el, egyiküknél olyan dokumentumokat találtak, amelyek egy terrortámadás előkészítésére utalnak, a másik pedig ellenállt a hatóságoknak az ellenőrzés során.

A két fiatal annak a terrorellenes összeesküvésnek a tagja lehet, amelyet még szeptemberben derített fel az ausztrál rendőrség az ország történetének legnagyobb razziájával. Az akkor letartóztatott személyek a gyanú szerint politikusok megtámadására és nyilvános lefejezésére készültek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!