2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Külföld

Nincs koronavírusos beteg Székelyudvarhelyen

Nullára csökkent Székelyudvarhely fertőzöttségi mutatója. Jelenleg egyetlen koronavírusos beteget sem ápolnak a Hargita megyei Covid-kórházként működő intézmény intenzív osztályán. Egyre több nem koronavírusos beteget tud fogadni a székelyudvarhelyi kórház. Közben tovább csökken az oltási kedv Romániában – a székelyföldi megyék sem állnak túl jól, még az országos átlagot sem érik el, amely 25 százalékos.

  • Nincs koronavírusos beteg Székelyudvarhelyen

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!