2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 04:00

Külföld

Nincs kivételezés az Erasmus programoknál - állítja az Uniós oktatási biztos

Szavak szintjén nincs kivételezés - de az Uniós oktatási biztos nem cáfolta, hogy csak Magyarországot büntetnék az Erasmus-program kapcsán. A HírTV brüsszeli tudósítójának adott exkluzív interjúban beszélt erről Mariya Gabriel.

  • Nincs kivételezés az Erasmus programoknál  - állítja az Uniós oktatási biztos

Kettős mércét alkalmaz az Európai Bizottság az Erasmus-ügyben - erről beszélt Híradónknak Navracsics Tibor. A területfejlesztési miniszter a HírTV megkeresésére elmondta: a magyar kormány eddig nem kapott hivatalos értesítést az Európai Bizottságtól arról, hogy felfüggesztenék az alapítványi egyetemeken tanulók számára az Erasmus-programokat.

KAPCSOLÓDÓ: 

Milyen retorzió listája lehet még az Európai Bizottságnak?

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!