2021. június 12.,
szombat, Villő napja

Newsmax: Nem engedtek teret a konzervatívoknak

2021. március 30., kedd 06:30

Egyetlen kérdést sem tehetett fel Joe Biden első elnöki sajtótájékoztatóján a konzervatív média - hangzott el a Newsmax TV adásában. A Rob Schmitt Show kapcsolta Emerald Robinsont, a csatorna fehér házi tudósítóját, aki elmondta, hogy sajtótájékoztatón a terem hátuljába terelték a "nem kívánatos" újságírókat, köztük őt is.

Egyetlen dolog nem történt az elnöki sajtótájékoztatón. Az elnök nem kapott kérdést a konzervatív médiától - mondta Rob Schmitt a bevezetőben, majd így folytatta, kemény kérdések helyett a baráti demokrata média képviselői dobálták fel neki a magas labdákat.

A Newsmax TV fehér házi tudósítója pedig ezután elmondta, hogy nem engedték kérdezni a konzervatív média képviselőit. A terem hátuljába terelték a nem baráti sajtó újságíróit, köztük őt is.

Biden elnök úr belépett, a kezében egy csomó papírral. Két percig beszélt arról, hogy milyen sikeres, majd fel sem nézett a papírokból, úgy szólította a demokrata sajtó képviselőit. 10 számukra baráti újságíró kérdezhetett egymás után, akik mind úgy tették fel a kérdéseket, hogy már abból az derült ki, hogy Biden milyen jó fiú. Ez egészen más volt, mint az elmúlt négy évben, pedig sok sajtótájékoztatót végigültem - fogalmazott Emerald Robinson, a Newsmax TV tudósítója a Fehér házban.

A Wake Up America című műsorban is arról beszélgettek, hogy mindenki számára egyértelmű a különbség a Trump és a Biden-sajtótájékoztatók között. Mutattak is egy példát arra, milyen kérdéseket kapott a jelenlegi elnök.

Majd összehasonlításképpen bemutatták milyen támadóak voltak Trump első sajtótájékoztatóján a sajtó képviselői, még 2017-ben.

A műsor egyik elemzője rámutatott, idén nem az a legnagyobb baj, hogy milyen könnyű kérdéseket kapott Biden, hanem az, amit válaszolt rá.

HírTV, Newsmax,