2023. 10. 01. Vasárnap Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szikla - lángok ölelésében

Következik:

Radar 00:05

Külföld

Nemkívánatosnak nyilvánították a külföldi megfigyelőket

Nemkívánatos személynek nyilvánította az ukrán titkosszolgálat az összes külföldi állampolgárt, aki a hét végén megfigyelőként részt vett a kelet-ukrajnai szakadár köztársaságokban rendezett parlamenti és elnökválasztáson.

Az ukrán belügyminisztérium az ukrán állampolgárok ellen elkövetett nagyszabású bűncselekménynek nyilvánította a Doneck és Luhanszk megyei választásokat. A szomszédos országból kitiltottak listáján osztrák, olasz, belga, lengyel és magyar politikusok is vannak. Magyarországról Gyöngyösi Márton, a Jobbik parlamenti képviselője, az Országgyűlés külügyi bizottságának alelnöke vett részt megfigyelőként a választásokon. Internetes portálok szerint vele tartott Szaniszló Adrienn jobbikos politikus is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!