2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Nemet mondott a keleti vakcinákra az Európai Unió parlamentje

Ellenzi az Európai Parlament a keleti vakcinákkal beoltott személyek utazási könnyítését. A képviselők 540 szavazattal 119 ellenében, 31 tartózkodás mellett fogadták el a tervezetet. A Fidesz, a Momentum és a KDNP nemmel voksolt, a DK politikusai pedig tartózkodtak. Csak a jobbikos Gyöngyösi Márton és a szocialista Ujhelyi István támogatta az előterjesztést. Az uniós szerv szerint csak olyan COVID-19 igazolvánnyal szabadna utazni, amit az Európai Gyógyszerügynökség jóváhagyott. Ugyanakkor a tagállamok saját hatáskörben dönthetnek, milyen oltási dokumentumot fogadnak el. Jelenleg a kínai Sinopharm és az orosz Szputnyik oltást érinti a döntés. A végső határozatot azonban az uniós állam- és kormányfők hozzák meg.

  • Nemet mondott a keleti vakcinákra az Európai Unió parlamentje

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!