2021. 09. 23. Csütörtök Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Külföld

Nemet mondott a keleti vakcinákra az Európai Unió parlamentje

Ellenzi az Európai Parlament a keleti vakcinákkal beoltott személyek utazási könnyítését. A képviselők 540 szavazattal 119 ellenében, 31 tartózkodás mellett fogadták el a tervezetet. A Fidesz, a Momentum és a KDNP nemmel voksolt, a DK politikusai pedig tartózkodtak. Csak a jobbikos Gyöngyösi Márton és a szocialista Ujhelyi István támogatta az előterjesztést. Az uniós szerv szerint csak olyan COVID-19 igazolvánnyal szabadna utazni, amit az Európai Gyógyszerügynökség jóváhagyott. Ugyanakkor a tagállamok saját hatáskörben dönthetnek, milyen oltási dokumentumot fogadnak el. Jelenleg a kínai Sinopharm és az orosz Szputnyik oltást érinti a döntés. A végső határozatot azonban az uniós állam- és kormányfők hozzák meg.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó: A Közel-Kelet és Közép-Európa biztonsága szorosan összefügg

A tárcavezető hangsúlyozta: folytatni kell a kapcsolatok normalizálását Izrael és az arab országok között. 2021. szeptember 23.

A gyermekvédelmi törvényt kritizálta a korábban letartóztatott amerikai riporter

A riporter most a magyar külügyminiszterrel készített interjút, amiben hevesen bírálta a gyermekvédelmi törvényt. 2021. szeptember 23.

Gyorsul a járvány terjedése

További szigorításokat vezetnek be a koronavírus-járvány gyors terjedése miatt Új-Zéland legnagyobb városában. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!