2023. 03. 26. Vasárnap Emánuel napja
Jelenleg a TV-ben:

Lúdas Matyi

Következik:

Híradó 15:15

Külföld

Nem lesz rendkívüli állapot Amerikában

  • Nem lesz rendkívüli állapot Amerikában

A képviselőház után a szenátus is leszavazta az amerikai elnök által elrendelt rendkívüli állapotot. A Kongresszus felső háza 59-41 arányban utasította el a javaslatot.

Donald Trump Twitter-bejegyzésében azt írta, vétóval fog élni. Annak felülírásához kétharmados többségre lenne szükség a képviselőházban és a szenátusban, ami elemzők szerint nem lesz meg. Vagyis a törvényhozás képtelen megakadályozni a Trump által kihirdetett rendkívüli állapotot.

Az Egyesült Államok első embere a déli határt érintő migrációs vészhelyzet miatt döntött a soron kívüli intézkedés bevezetéséről.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!