2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Nem keresnek tovább túlélőket Magnyitogorszkban

  • Nem keresnek tovább túlélőket Magnyitogorszkban

Befejezték a túlélők utáni kutatást az orosz tömbház romjainál.

A hatóságok szerint szinte reménytelen, hogy a mínusz 20 fokos hidegben bárkit is életben találjanak. Az Ural-hegység déli részén lévő Magnyitogorszkban 39 holttestet, köztük hat gyermekét emelték ki a törmelékek közül. Az orosz egészségügyi minisztérium azt közölte, hogy 5 túlélőt kórházban ápolnak, állapotuk stabil. Jobban van az újév napján kimentett 10 hónapos kisfiú is, lehet, hogy elkerülhető lesz az elfagyott lábának amputálása. Az orosz ipari városban valószínűleg gázrobbanás miatt omlott le a 10 emeletes épület egy része.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!