2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Külföld

„Nem élünk együtt” - interjúban vallott Zelenszkij felesége

Olena Zelenszka, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök felesége egy interjút adott a The Economist brit lapnak.

  • „Nem élünk együtt” - interjúban vallott Zelenszkij felesége

A Magyar Nemzet beszámolója szerint az ukrán first lady elmondta, amióta kitört az orosz-ukrán háború ő és férje is sokat változott, de a kapcsolatukban még mindig megvan az érdeklődés a másik iránt és szeretik egymást. Az interjú egy pontján Olena Zelenszka jövőjükről beszélt.

Nem szeretné, hogy a férje még egyszer elinduljon vagy megnyerje az elnökválasztást. Nem szeretné, ha közelebb kerülnének egymáshoz, inkább azt akarja, hogy normalizálódjon a kapcsolatuk

– Nem élünk együtt a férjemmel, a család külön van

– mondta Olena Zelenszka a BBC-nek.

– Lehetőségünk van találkozni, de nem olyan gyakran, mint szeretnénk. A fiamnak hiányzik az apja – tette hozzá.

Borítókép: Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Olena Zelenszka first lady társasági vacsorára tartanak a vilniusi elnöki palotába a 2023-as NATO-csúcstalálkozó első napján, 2023. július 11-én Vilniusban, Litvániában. (Fotó: Artur Widak / NurPhoto - Getty Images)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hivatalba lépett Sulyok Tamás + videó

Hivatalba lépett Sulyok Tamás + videó

Elfoglalta hivatalát Sulyok Tamás, hazánk új köztársasági elnöke. Az Alkotmánybíróság korábbi elnökét az országgyűlés múlt héten választotta államfővé.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kanadában betilthatják a vallási tartalmú beszédet

Kanadában betilthatják a vallási tartalmú beszédet

Kanadában a vallási tartalmú megnyilvánulások ezidáig kivételt képeztek a „gyűlöletbeszédet” vagy antiszemitizmust tiltó törvények hatálya alól. Most azonban egy olyan törvényjavaslatról folyik a vita a kanadai parlamentben, amely megszüntetné ezeket a mentességeket.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!