2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szikla - lángok ölelésében 03:00

Külföld

Negyedik módosítás: lezárult a jogi elemzés

Lezárult az Európai Bizottságnak a magyar alaptörvény negyedik módosításával kapcsolatos jogi elemzése – jelentette be a bizottság szóvivője.

A brüsszeli testület több levelet is küldött a kormánynak, amelyekben további tájékoztatást kér három cikkelyről. Az egyik arról rendelkezik, hogy amennyiben az Európai Bíróság valamely ügyben fizetésre kötelezné az országot, akkor a magyar állam különadót vethet ki. De kíváncsiak arra is, hogy pontosan hogy szabályozzák a politikai hirdetéseket kampány idején, illetve beszámolót kértek az Országos Bírósági Hivatal elnökének ügyáthelyezési jogköréről is. Brüsszel egy hónapon belül várja a válaszokat, és azt követően dönt az esetleges kötelezettségszegési eljárásról.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!