2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Külföld

Navracsics határidő előtt megküldte válaszát Redingnek

A határidő lejárta előtt megküldte válaszát Navracsics Tibor Viviane Redingnek a bírák nyugdíjazásával kapcsolatban.

A közigazgatási és igazságügyi miniszter a dokumentumban megerősítette, hogy újra dolgozhatnak azok a korábban nyugdíjazott bírák és ügyészek, akik ezt kérték. A Magyar Nemzet úgy tudja: a tárcavezető válaszlevelében ismertette a részletes adatokat az uniós alapjogi biztossal. Eszerint a 229 érintett bíró közül 56-an kérték visszahelyezésüket, többségük már dolgozik. Az uniós alapjogi biztos korábban azt kérte számon a magyar kormányon, hogy végrehajtják-e az Európai Bíróság ítéletét.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!