2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Külföld

Napindító – Az elmúlt évek egyik legtragikusabb természeti katasztrófája

99-re emelkedett a Hawaii tűzvész halálos áldozatainak száma, 1300 embert még mindig keresnek. A terület kormányzója elmondta: a romok átkutatása tovább folytatódik. A kiégett, elhagyott otthonokat átvizsgáló mentőcsapatok naponta 10-20 újabb áldozatot találnak.

  • Napindító – Az elmúlt évek egyik legtragikusabb természeti katasztrófája

A Hawaii-szigetekhez tartozó Mauin múlt kedden csaptak fel a lángok, a szél és a szárazság miatt rendkívül gyorsan elérte a tűz a lakott területet. Lahaina, az egykori Hawaii Királyság fővárosa szinte teljesen elpusztult. A katasztrófa az elmúlt évszázad legsúlyosabb tűzvésze az Egyesült Államokban.

A Mauin tapasztalható helyzetről Hegedűs Gábort a Református Szeretetszolgálat, kutató és mentőcsoportjának vezetőjét kérdeztük a stúdióban, majd kapcsoltuk a helyszínről Piko Évát.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Őszi kertészkedés

Radar - Őszi kertészkedés

Néhány hasznos tanácsot ad nekünk Mogyorósi Rita hobbikertész, aki már neki is látott az őszi feladatoknak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!