2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Külföld

Mohácsi szerint államtitkokat sértene, ha beszélne

Mohácsi Viktória szerint államtitkokat sértene, ha beszélne arról, miért kért politikai menedékstátust Kanadában.

A volt szabad demokrata európai parlamenti képviselő többször utalt arra, hogy döntésében szerepet játszott, ahogy a hatóságok korábban a romagyilkosságokhoz viszonyultak. A jogvédő szerint az ügy nyomozati anyagából csak néhány oldalt hoztak nyilvánosságra, a lényegi információk továbbra is államtitoknak minősülnek – írja a Magyar Nemzet.

Mohácsi a kanadai köztelevíziónak 2012 végén egy riportban nyilatkozott arról, hogy a szocialista kormány úgy döntött, azért titkol el a romagyilkosságokkal összefüggő információkat, hogy ne derüljön fény a bűncselekményekhez fűződő politikai szálakra. A belügyminiszter szerdán a Népszabadságnak adott interjújában beszélt arról, hogy tisztázni szeretnék, hogy milyen hibákat követtek el a titkosszolgálatok és a nyomozó hatóságok az ügy felderítésénél.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!