2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Külföld

Minden államnak szuverén módon kell döntenie arról, hogy hogyan kezeli a határvédelmét + videó

Az iszlám törvényeinek európai előretörésére hívja fel a figyelmet az olaszországi Monfalcone polgármestere.

  • Minden államnak szuverén módon kell döntenie arról, hogy hogyan kezeli a határvédelmét + videó

A település első embere arra figyelmeztet, hogy a városában élő muszlimok olyan házassági szerződéseket kötnek, amelyekben már szerepel a többnejűség.

Alkotmányellenesek azok a házassági szerződések, amelyeket az Olaszországban élő muszlimok honosítanak meg - erről Monfalcone polgármesere beszélt.

A Gorizia közeli kisvárost több mint 30 százalékban külföldiek lakják, akik Mohamed törvényei szerint élnek. A polgármester rámutatott, ezekben a szerződésekben megjelenik a poligámia is. Úgy gondolja ezért az olasz államnak nem kellene elfogadnia azt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!