2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Milliárdos drogfogás Bulgáriában

Több mint három mázsa kokainra bukkant a rendőrség Bulgáriában, a kábítószer "utcai" értéke meghaladja a 43 millió dolllárt (13,6 milliárd forintot) - adta hírül szerdán a szófiai ügyészség.

  • Milliárdos drogfogás Bulgáriában

A drog két részletben került elő. Először egy férfi autójában találtak a rendőrök 40 kilogramm kokaint, majd másnap az illető szófiai lakásában további csaknem három mázsányit leltek. A kábítószer kilogrammos csomagokba volt szétporciózva.

A férfit már az autós lelet után letartóztatták.

A rendőrség szerint a nagy tisztaságú kokaint főként Nyugat-Európába és Ázsiába szánták eladásra, Bulgáriában csak 35-40 kilogrammnyit értékesítettek volna a nyári "szezonban".

Bulgária már jó ideje az Európát és Délnyugat-Ázsiát megcélzó drogcsempészek tranzitországa.

 

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Közlekedési gondokat okozott a havazás + videó

Radar - Közlekedési gondokat okozott a havazás + videó

Csütörtökön Magyarországra is megérkezett az idei tél első nagyobb havazása. Azonban nem csak hazánk közlekedésében okozott problémákat a hó, több országban is utakat zártak le, valamint a hatóságok figyelmeztették a lakosságot a veszélyes útviszonyok miatt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!