2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napi aktuális 04:40

Külföld

Milliárd eurós migránsbiznisz a déli határ szerb oldalán

A migránsok utaztatása csak a Balkánon egymilliárd eurós értékre rúghat – írja a Mandiner. A portál szerint mindennek megvan az ára, a szerb rendőröktől még úgynevezett időkeretet is tudnak vásárolni az embercsempészek.

  • Milliárd eurós migránsbiznisz a déli határ szerb oldalán

Korrupt rendőrök és milliárd eurós migránsbiznisz: ez zajlik a déli határ szerb oldalán – írja a Mandiner. A lap úgy értesült mindennek megvan az ára, a szerb rendőröktől még úgynevezett időkeretet, tehát egyfajta félrenézési időt is tudnak vásárolni az embercsempészek. A forrás becslése szerint naponta közel 200 illegális bevándorló lép be Szerbia határain.

Orbán Viktor korábban is beszélt arról, hogy Magyarországnak Brüsszellel szemben is meg kell védenie magát. Minden jel arra utal, hogy a migránskvóta életbelépésével hazánkba is fellendülne az embercsempészet.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

1971-ben Darvas Lili, Törőcsik Mari és Darvas Iván főszereplésével, Makk Károly rendezésében mutatták be a Cannes-ben a zsűri nagydíjával is kitüntetett Szerelem című filmet. A Szélesvásznú történelem adásában Bencze Ilona Jászai Mari-díjas színművésznővel és Lukácsy György filmkritikussal beszélgettünk a magyar filmtörténelem egyik legfontosabb alkotásáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!