2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Megvonja a speciális védelmet a bevándorlóktól Olaszország

Megvonja a speciális védelmet a bevándorlóktól Olaszország, ezzel egy időben pedig kiemelt támogatást tervez a nőknek és a családoknak, hogy mérsékeljék a születések csökkenését. Éppen úgy, ahogy Magyarország is teszi azt - nyilatkozta a Hír TV-nek a Liga egyik képviselője Rómában.

  • Megvonja a speciális védelmet a bevándorlóktól Olaszország

Az illegális bevándorlók a jövőben nem élvezhetnek speciális védelmet Olaszországban. Az olasz agrárminiszter szerint a népességfogyás és a munkaerőhiány okozta problémákat nem a bevándorlókkal kell megoldani.

„A bevándorlás semmiképp sem lehet a fő megoldás. Az igazi megoldása az, hogy megpróbáljuk segíteni a családokat abban, hogy vállaljanak gyereket. Ha ez nem történik meg akkor az olasz nemzet eltűnik, mert egyre alacsonyabb a születések száma” - mondta a miniszter.

A baloldal azonban faji megkülönböztetésről és az európai szabályokkal való ellenszegülésről beszél.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!