2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Külföld

Megvesztegethették a vakcinagyártók az uniós egészségügyi biztost

Új videóval jelentkezett a Feketén-fehéren blogján Ómolnár Miklós. A Ripost hetilap főszerkesztője szerint az Európai Unió történetének egyik legnagyobb korrupciós botránya van kibontakozóban, miután a vakcinagyártók valószínűleg megvesztegették az uniós oltóanyag-beszerzést aláíró ciprusi egészségügyi biztost. Sztella Kirjakidunak a férjével közös számláján 4 millió euró, vagyis több mint 1 milliárd forint jelent meg. Ómolnár Miklós szerint az összeget megpróbálták valamiféle hitelnek, kölcsönnek álcázni, de a ciprusi lapok folyamatosan passzív vesztegetésről írnak.

  • Megvesztegethették a vakcinagyártók az uniós egészségügyi biztost

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!