2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Külföld

Megvan Lovrencsics Gergő új csapata

Lovrencsics Gergő válogatott labdarúgó a horvát HNK Hajduk Split csapatához igazolt.

  • Megvan Lovrencsics Gergő új csapata

A klub honlapjának hétfői beszámolója szerint a 32 éves jobbhátvéd szerződése két évre szól, és mivel idén nyáron lejárt a megállapodása a Ferencvárosnál, a horvátok ingyen szerezték meg a játékjogát.

Mivel Lovrencsics szerepelt a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon a magyar válogatottban, csak vasárnap kell csatlakoznia új csapatához.

A futballista Budafokon kezdte pályafutását, majd Pécsen, Pápán, és a lengyel Lech Poznanban játszott, mielőtt az FTC-hez igazolt, amelynek a legutóbbi három évben csapatkapitánya volt. Pályafutása során csaknem négyszáz hivatalos mérkőzésen 43 gólt szerzett. A válogatottban 44 alkalommal lépett pályára.

Mindaugas Nikolicius, a HNK Hajduk sportigazgatója úgy fogalmazott: Lovrencsics taktikailag érett, technikás játékos, nagyon jó fizikális és mentális tulajdonságokkal, ráadásul jobbhátvéd létére vérében van a támadófutball.

"Örülök, hogy a Hajdukba igazolhattam, mert tudom, hogy ez a legkomolyabb hagyományokkal rendelkező klub Horvátországban. Könnyű volt meghoznom ezt a döntést, amikor kiderült, hogy egyeznek a céljaink" - nyilatkozta Lovrencsics.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!