2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Megszülethet a megállapodás London és Brüsszel között

Ma megszülethet a megállapodás az Egyesült Királyság és az Európai Unió jövőbeni kapcsolatrendszerének feltételeiről - számolt be a BBC. London és Brüsszel között a leghevesebb vita az egyenlő versenyfeltételek és a halászat szabályozásának kérdéséről folyt. Jelenleg már csak a halászat ügyében nem sikerült konszenzusra jutni. Médiaértesülések szerint az egyezményről, amely hozzávetőleg kétezer oldalas lesz, a brit kormányfő már telefonon tájékoztatta kabinetjének tagjait. Az Egyesült Királyság január 31-én kilépett az Európai Unióból.

  • Megszülethet a megállapodás London és Brüsszel között

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!