2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Külföld

Megszavazták a jogi eljárás indításának lehetőségét az Európai Parlamentben

Nagy többséggel, 506 szavazattal, 150 ellenszavazat és 28 tartózkodás mellett az európai parlamenti képviselők megszavazták, hogy az Európai Parlament indítson jogi eljárást az Európai Bizottság ellen, ha a testület nem kezdi el alkalmazni a jogállamisági mechanizmust. Vagyis nem kezdi el büntetni a jogállamiság megsértését uniós pénzek elvonásával. A képviselők egyben utasították az EP elnökét, hogy minderre két héten belül szólítsa fel az Európai Bizottságot. Hidvéghi Balázs a döntésre úgy reagált: az Európai Parlament baloldala politikai rendőrséget játszik.

  • Megszavazták a jogi eljárás indításának lehetőségét az Európai Parlamentben

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!