2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Külföld

Megszavazták a jogi eljárás indításának lehetőségét az Európai Parlamentben

Nagy többséggel, 506 szavazattal, 150 ellenszavazat és 28 tartózkodás mellett az európai parlamenti képviselők megszavazták, hogy az Európai Parlament indítson jogi eljárást az Európai Bizottság ellen, ha a testület nem kezdi el alkalmazni a jogállamisági mechanizmust. Vagyis nem kezdi el büntetni a jogállamiság megsértését uniós pénzek elvonásával. A képviselők egyben utasították az EP elnökét, hogy minderre két héten belül szólítsa fel az Európai Bizottságot. Hidvéghi Balázs a döntésre úgy reagált: az Európai Parlament baloldala politikai rendőrséget játszik.

  • Megszavazták a jogi eljárás indításának lehetőségét az Európai Parlamentben

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!