2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sajdik 03:00

Külföld

Megöltek két börtönőrt, hajtóvadászat kezdődött Normandiánban

Ismeretlen támadók megöltek két francia börtöntisztet egy rabszállító furgonon történt rajtaütésben a normandiai Rouen közelében - számolt be a BBC.

  • Megöltek két börtönőrt, hajtóvadászat kezdődött Normandiánban

A portál közlése szerint a francia médiában megjelent jelentések arról írnak, hogy egy rab, akit a furgonban szállítottak, a támadókkal együtt megszökött.

Több száz rendőrt és csendőrt vezényeltek ki hajtóvadászatra.

Emmanuel Macron francia elnök az X-en azt írta, hogy "mindent megtesznek az elkövetők megtalálása érdekében".

Eric Dupond-Moretti igazságügyi miniszter elmondta, hogy három rendőr súlyosan megsérült a támadásban, őket kórházban kezelik.

A szökevény

A szökött fogoly a 30 éves Mohamed Amra, más néven "A légy"

Az evreux-i bíróság május 10-én betörés vádjával elítélte és a Rouen melletti Val de Reuil börtönben tartották fogva. Amra ellen a marseille-i ügyészek is vádat emeltek egy emberrablás miatt, amely végül halálos kimenetelű lett. 

A Reuters hírügynökség jelentése szerint Amra kapcsolatban állt egy marseille-i bandával.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!