2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Meghalt a szerb ámokfutó

A kórházban meghalt az a szerb férfi, aki kedden 13 embert ölt meg egy Belgrádtól délre fekvő településen. A 60 éves háborús veterán a lövöldözés után saját magát is megsebesítette.

Meghalt az a szerb férfi, aki kedden 13 embert ölt meg egy Belgrádtól délre fekvő településen. A 60 éves háborús veterán a kórházban halt bele fejsérülésébe, amit akkor szerzett, amikor ámokfutása után magával is végezni akart. A két nappal ezelőtti lövöldözésben hat férfi, hat nő és egy kétéves kisgyermek vesztette életét, az áldozatok az elkövető családtagjai és szomszédai voltak. A férfi tettének indítéka továbbra sem ismert.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!