2023. 03. 24. Péntek Gábor, Karina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:10

Külföld

Meggyilkoltak egy magyar nőt Nigériában

Rablótámadásban gyilkoltak meg egy magyar nőt Nigériában. A páratlanul brutális gyilkosságot vasárnap este követték el a dunaújvárosi származású nő és kameruni férje otthonában. Először arra kényszerítették a nőt, hogy utaljon át nekik pénzt, majd elvették tőle a bankkártyáját. Ezután savat itattak vele, megkéselték, majd egy párnával megfojtották. A férje túlélte a támadást, állapota azonban válságos. Három gyermeküknek nem esett bántódása; ők nem voltak a lakásban a bűntény idején. A helyszínre kiérkező rendőrök mindkét támadót elfogták.

  • Meggyilkoltak egy magyar nőt Nigériában

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!