2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Külföld

Megérkeztek a székelyföldi lovaszarándokok Csíkszeredára

Több napos lovaglást követően mintegy 130 székelyföldi lovaszarándok érkezett Csíkszeredába. A több irányból érkező, a mai pünkösdi búcsúra tartó lovasok tegnap délután a Megyeháza előtt találkoztak. Tusnádfürdőről érkezett lóháton Potápi Árpád nemzetpolitikáért felelős államtitkár, aki emlékérmet adott át a lovazarándoklat résztvevőinek.

  • Megérkeztek a székelyföldi lovaszarándokok Csíkszeredára

Az udvarhelyszéki lovaszarándokokhoz csatlakozott útközben Csíksomlyó felé több más székelyföldi lovascsapat.

A marosszéki lovasok, akik között sok gyerek is lovagol, egy beteg kisfiú gyógyulására ajánlották fel az idei csíksomlyói búcsút.

A család és a családi értékek megtartására hívta fel a figyelmet Potápi Árpád, a miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára ma délután Csíkszeredában. Az államtitkár Tusnádfürdőről érkezett lóháton, és a csíkszeredai megyeháza előtt emlékérmet adott át a lovaszarádnoklat résztvevőinek.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ekkora árra senki sem számított + videó

Ekkora árra senki sem számított + videó

Halálos áldozatai is vannak a heves esőzéseknek világszerte. Irán, több arab állam és Oroszország is komoly áradásokkal küzd. Ezrek voltak kénytelenek elhagyni lakóhelyüket.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!