2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Külföld

Megdöbbentek az uniós politikusok a migránsok erőszakosságától + videó

Döbbent csend fogadta a belügyminiszterek találkozóján Brüsszelben, amikor a magyar delegáció levetítette azt a videót, amelyen látható, hogy a fegyverekkel, késekkel felfegyverzett migránsok, rendőrökre és határvadászokra támadnak a déli határon.

  • Megdöbbentek az uniós politikusok a migránsok erőszakosságától + videó

A migrációs paktumról tárgyaló uniós politikusok közül sokan először szembesültek a valósággal – jelentette ki a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára. Eközben a migránsok kötelező szétosztásáról szóló paktumot Brüsszel még az idén el akarja fogadtatni a tagállamokkal.

Jól láthatóan az Európai Parlament továbbra is egyre több migrációpárti javaslatot fogalmaz meg. Ez elsősorban abban nyilvánul meg, hogy egyre több kivételt szeretnének beletenni a jogszabályba, hogy kik azok, akiknek könnyítetten engedik meg a belépést az EU-ba és utólag bírálják el a kérelmeket, miután az EU területére érkeztek. Láthatólag az egyeztetés még tovább tart és az EP a továbbiakban is próbálja felpuhítani, migráció-barátabbá tenni ezt a javaslatot – hangsúlyozta Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!