2024. 10. 19. Szombat Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Híradó 19:00

Külföld

Megcáfolta az ukrán elnök állításait Donald Trump + videó

Megcáfolta az ukrán elnök állításait Donald Trump. Volodimir Zelenszkij azt állította, hogy megértette őt a republikánusok elnökjelöltje és támogatja is. Donald Trump pár napja viszont azt mondta: Zelenszkij segített kirobbantani Ukrajna Oroszországgal vívott háborúját.

  • Megcáfolta az ukrán elnök állításait Donald Trump + videó

Ukrajnának védelemre van szüksége, ehhez pedig vagy nukleáris fegyverekre vagy pedig egy erős szövetség védelmére van szüksége – hangoztatta az ukrán elnök Donald Trumpnak. Volodimir Zelenszkij leszögezte, hogy a két lehetőség közül a szövetséghez történő csatlakozásban látja országa jövőjét.

Az ukrán elnök szerint a republikánus politikus megértette az érvelését és igazat adott neki. Ennek azonban ellentmondani látszik, hogy pár napja Donald Trump élesen kritizálta az ukrán vezetőt. Szerinte Zelenszkij segített kirobbantani Ukrajna Oroszországgal vívott háborúját.

Mindeközben az ukrán igazságügyi miniszter pedig arról beszélt, hogy országát mindenféleképpen meg fogják hívni a NATO-ba. Volodimir Zelenszkijjel szemben viszont ő úgy látja, hogy erre csak a háború után kerülhet sor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kimatekozta a Die Welt, hogy Orbán Viktornak igaza van

Kimatekozta a Die Welt, hogy Orbán Viktornak igaza van

Az Európai Unió menekültügyi rendszerére nehezedő nyomásra figyelmeztet a Die Welt, amely szerint „a számok Orbánt igazolják”, hiszen Németországban az idei első kilenc hónapban több mint 170 ezer menedékkérelmet regisztráltak, míg hazánkban összesen huszonegyet - írja a Magyar Nemzet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!