2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Külföld

Még idén emlékművet állíthatnak a Hableány-katasztrófa áldozatainak emlékére

Erről is ír legújabb Facebokk-bejegyzésében a külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péterre ma hét tárgyalás vár Szöulban.

Kang Kyung-wha külügyminiszter asszonnyal indul a program Szöulban. Mindig is jó kapcsolatban voltunk, de a tavalyi szörnyű tragédia még tovább erősítette a szolidaritást a két nemzet között - olvasható Szijjártó Péter legújabb közösségi oldalán közzétett bejegyzésében.

A posztban arra is kitér, hogyha a a vírushelyzet megengedni, akkor még idén felállítanak egy emlékművet a Hableány-katasztrófa áldozatainak emlékére.

A magyar külgazdasági és külügyminiszterre Dél-Koreában ma összesen hét tárgyalás vár: két miniszterrel és öt nagyvállalat vezetőségével egyeztet, melyeket interjúk követnek - derült ki Szijjártó Péter Facebook-oldaláról.

Hír TV/Facebook 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!