2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Külföld

Még elmarad a válság előttitől, de növekszik a bécsi reptér forgalma

Januárban még csak feleannyi utas fordult meg a bécsi reptéren mint a válság előtt, de a tendencia erős javulást mutat a repülőtér üzemeltetőjének keddi jelentése alapján.

  • Még elmarad a válság előttitől, de növekszik a bécsi reptér forgalma

A bécsi repülőtér, a Schwechat az év elején továbbra is jóval kevesebb utast kezelt, mint a koronaválság előtt, de 2020 januárjához képest jelentős növekedést könyvelhetett el. Az utasok száma 819 674 volt, négyszer több, mint 2021 januárjában, de 55,2 százalékkal elmaradt a 2019. januári, válság előtti szinttől - közölte a repülőtér kedden. A máltai és a kassai repülőteret is üzemeltető Vienna Airport Group utasforgalma 2022 januárjában még mindig 55,4 százalékkal maradt el a válság előtti, 2019. januári szinttől, de 991 442 utasával több mint négyszerese volt a tavaly januárinak.

A bécsi repülőtéren a be- és kilépő utasok száma 56,1 százalékkal csökkent a válság előtti 2019. januári hónaphoz képest, míg az átszálló utasok száma 52,2 százalékkal esett vissza. A járatmozgások 46,1 százalékkal, az áruforgalom pedig 2,1 százalékkal csökkent. A máltai repülőtéren az utasforgalom 56,5 százalékkal csökkent 2019 januárjához képest. A kassai repülőtéren 52,6 százalékkal csökkent az utasok száma. http://www.viennaairport.com/

MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!