2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Medvegyev befenyegette az Ukrajnának fegyvert szállító nyugati országokat

Bár Vlagyimir Putyin nemrég badarságnak nevezte azt a nyugati vélekedést, hogy Oroszország meg akarja támadni a NATO-t, Dimitrij Medvegyev orosz miniszterelnök arról számot be, hogy Putyin engedélyezte, hogy fegyvereiket olyan régiókba küldjék, amelyek háborúban állnak olyan államokkal, amelyek fegyvereket szállítanak Ukrajnának.

  • Medvegyev befenyegette az Ukrajnának fegyvert szállító nyugati országokat

„Tegnap az orosz elnök először engedélyezte, hogy fegyvereinket olyan régiókba küldjük, amelyek háborúban állnak olyan államokkal, amelyek fegyvereket szállítanak” Ukrajnának – jelentette ki Dimitrij Medvegyev. „Más szóval azoknak az erőknek, amelyek konfliktusban állnak Amerikával és a NATO-országokkal” – tette egyértelművé a volt orosz elnök.

Medvegyev kifejtette, ez annak a következménye, hogy Nyugat engedélyt adott Ukrajnának arra, hogy a nyugati fegyverekkel Oroszország területén mérjenek csapárt. 

Az USA és szövetségesei most érezzék meg, hogy az orosz fegyvereket közvetlenül harmadik felek használják. Ezek a személyek vagy régiók szándékosan nincsenek megnevezve, de bárki lehet – írta le Medvegyev.

Az ő ellenségük az USA, tehát ők a mi barátaink – tette hozzá.

És az orosz fegyverek használata a még meg nem nevezett „régiók" által legyen a lehető legpusztítóbb az ő és a mi ellenségeink számára. És égjenek a pokol lángjaiban a „Kijevnek fegyvereket szállító államok érzékeny létesítményei". Azokkal együtt fognak égni, akik ezeket irányítják. 

Mi pedig örülni fogunk, ha a mi fegyvereinkkel sikeres csapásokat mérnek közös ellenségeinkre!– zárta sorait Dimitrij Medvegyev.

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: AFP

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Válaszcsapásokat mért az orosz hadsereg

Válaszcsapásokat mért az orosz hadsereg

Nagy hatótávolságú, légi indítású precíziós fegyverekkel és drónokkal mért csapássorozatot az orosz hadsereg olyan ukrajnai energetikai létesítményekre, amelyek a hadiipart szolgálják - jelentette be csütörtökön az orosz védelmi minisztérium.
Indiában sokan meghaltak pancsolt szesz fogyasztása miatt

Indiában sokan meghaltak pancsolt szesz fogyasztása miatt

Legkevesebb harmincnégyen meghaltak pancsolt szesz fogyasztása miatt a dél-indiai Tamilnádu államban, további több mint száz ember túlélte, hogy ivott a szóban forgó szeszből, de kórházba kellett szállítani őket - közölték csütörtökön hivatalos források.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!