2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Marokkóba indul a Magyar Református Szeretetszolgálat küldöttsége

Több tonna élelmiszerrel indul a földrengés sújtotta Marokkóba a Magyar Református Szeretetszolgálat küldöttsége. Ha szükség lesz rá, hétfőn a mentőcsapatuk is elindul.

  • Marokkóba indul a Magyar Református Szeretetszolgálat küldöttsége

A Magyar Református Szeretetszolgálat pár órával a tragédiát követően már felvette a kapcsolatot a mentést irányító helyi és nemzetközi szervezetekkel. A marokkóiak azt mondták: most leginkább humanitárius segítségre, így élelmiszerre, tisztálkodási szerekre, takarókra van a legnagyobb szükségük. A Magyar Református Szeretetszolgálat több tonna adományt szállít a földrengés sújtotta térségbe.

 

Az adományok célba juttatása mellett felmérik a helyi szükségleteket. A szeretetszolgálat munkatársai elmondták, az MRSZ Kutató-Mentőcsoportja készenlétben van, hogy szükség szerint akár hétfőn útra kelhessenek erősítésként, ahogy tették februárban a Törökországot sújtó földrengést követően.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hosszú Katinka: mindig az út a fontos, nem a végcél

Hosszú Katinka: mindig az út a fontos, nem a végcél

"Lehet, hogy klisének hangzik, de mindig az út a fontos, nem a végcél" - írta kedden a Facebook-oldalán a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka azt követően, hogy biztossá vált, lemarad a párizsi olimpiáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!