2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

Máris csalás történt az amerikai elnökválasztáson?

Még meg sem kezdődött a szavazás az amerikai Ohio államban, egyesek máris választási csalást emlegetnek – írja a Global Post.

A kulcsfontosságú ingaállamban sajtóhírek nyomán elterjedt a pletyka, hogy a szavazatszámláló gépekre Mitt Romney egykori cégéhez köthető, illetve eddig nem tesztelt szavazatszámláló szoftvereket telepítettek, amelyek befolyásolhatják a végeredményt. A választási hatóságok következetesen tagadták, hogy az új szoftver erre alkalmas lenne. Ennek ellenére vannak, akik perrel fenyegetnek, ha nem távolítják el a programot.

Mint ahogy azt a Magyar Nemzet is megírta, drámaian szoros befutó várható az amerikai elnökválasztáson. Az ingadozó államok dönthetnek Barack Obama és Mitt Romney között.

Obama vs. Romney élőben az MNO-n

Kövesse az amerikai elnökválasztást az mno.hu-val – hírportálunk élőben számol be a fejleményekről.

A Hír TV tematikus estével jelentkezik az elnökválasztás alkalmából.

Kinek akar hinni Amerika? – a Magyar Nemzet vezércikke

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Botrány a Katonában: bűncselekmény lehet a Gyurcsány-pártnak adott kedvezmény

Botrány a Katonában: bűncselekmény lehet a Gyurcsány-pártnak adott kedvezmény

Bűncselekmény lehet a Demokratikus Koalíció tagjainak adott kedvezmény – mutatott rá az Origónak a Századvég Intézet alkotmányjogásza. Ifj. Lomnici Zoltán hozzátette: ebből is látszik, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) politikusai nem a nép emberei, és nem a választókért, hanem a választók pénzéből saját magukért dolgoznak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!