2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Már zsigerből jön a börtönnel való fenyegetés a gyurcsányistáktól

Ezúttal Arató Gergely, a DK képviselője fenyegette meg a kormánypárti politikusokat a parlamentben, napirend előtt.

  • Már zsigerből jön a börtönnel való fenyegetés a gyurcsányistáktól

A magyar nép vagyonának szervezett és gátlástalan ellopásával vádolta meg a kormányt Arató Gergely hétfőn napirend elött az Országgyűlésben. A DK képviselője megismételve főnöke, Gyurcsány Ferenc szavait kijelentette, ez nem marad következmények nélkül, ezért felelnie kell a jelenlegi kormánynak majd, a bűnösök bűnhődni fognak.

Lopás ügyében nehezen fogadunk el tanácsokat olyanoktól, akik valóban kijátszották a magyar állami vagyont, akinek pártelnöke kétes szerepet játszott a privatizációk során – válaszolt Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

A politikus szerint a DK semmiféle morális határvonalat nem ismer.

Hozzátette: Ön és a pártelnöke fenyegetőzhetnek itt nyugodtan, de egy dologban biztos lehet, a magyarok, ahogy nem felejtették el a 2006-os húzásaikat, úgy nem felejtik el az oltásellenes kampányt sem.

 Arató Gergely és Dömötör Csaba felszólalása

 

 

Kapcsolódó: 

Így fenyegetőzött Gyurcsány Ferenc a parlamentben!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!