2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 20:20

Külföld

Már online felületen is kitölthető a pécsi városvezetésről szóló kérdőív + videó

Csizmadia Péter, a FIDESZ-KDNP és az ÖPE közös pécsi polgármesterjelöltje, arról tájékoztatta a HírTV-t, hogy egy kérdőívet ajánlanak a város szavazópolgárainak, melyben a jelenlegi városvezetésről fejthetik ki véleményüket.

  • Már online felületen is kitölthető a pécsi városvezetésről szóló kérdőív + videó

Csizmadia Péter, a FIDESZ-KDNP és az ÖPE közös pécsi polgármesterjelöltje elmondta: "Ezt feldolgozva össze tudjuk állítani a pécsiek programját. Ezt kívánjuk mi a választások során képviselni, illetve választási sikerünk esetén, egy reménybeli győzelem esetén pedig ezt a programot kívánjuk végrehajtani. Valóban a pécsiek programját, nem pedig egészen mást, a jelenlegi szűk városvezetéshez kapcsolódó gazdasági érdekköröknek a programját. Azt gondoljuk, ez így lenne rendjén, így lenne fair a pécsiekkel szemben. Itt az ideje, hogy ez a változás, ez bekövetkezzen."

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!