2023. 03. 31. Péntek Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Már több, mint 2600 halálos áldozata van a földmozgásoknak

Újabb nagy erejű földrengés rázta meg Törökországot és Szíriát helyi idő szerint fél kettőkor a hajnali 7,8 tizedes erősségű földmozgást követően.

  • Már több, mint 2600 halálos áldozata van a földmozgásoknak

Emeletes épületek omlottak össze, a két országban összesen már több mint 2600 főre emelkedett a halálos áldozatok száma. Sokan az összedőlt épületek alatt rekedtek, őket a mentőegységek keresik.

A török "Anews" televíziós csatorna élő malatijai adása alatt érte Dél-Törökországot a második, 7,5 tizedes földrengés. A stáb és a körülöttük álló emberek futni kezdenek, mert észrevették, hogy az egyik emeletes ház össze fog omlani.

Átmenetileg kiürítették az ankarai magyar nagykövetséget

Érzékelhető volt a törökországi földrengés Ankarában is, ezért a magyar nagykövetséget átmenetileg kiürítették - közölte Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter kiemelte, Törökországból több százan jelentkeztek konzuli védelemre, jelenleg egy magyar állampolgárról tudnak, aki a katasztrófa sújtotta területen tartózkodik. Magyar áldozatokról a tárcavezető nem számolt be.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szili Katalin csatlakozik a KDNP-hez

Szili Katalin csatlakozik a KDNP-hez

Szili Katalin miniszterelnöki főtanácsadó Kereszténydemokrata Néppártba (KDNP) történő belépését jelentette be a kisebbik kormánypárt elnöke pénteken Budapesten.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nőnek vallják magukat a spanyol rabok, hogy másik szárnyba kerüljenek

Nőnek vallják magukat a spanyol rabok, hogy másik szárnyba kerüljenek

Egyre több transz nemű rab lehet Spanyolországban. A büntetés-végrehajtási intézmények attól tartanak, hogy a férfi elítéltek közül egyre többen próbálják meg kihasználni a 16 éves kortól szabad nemváltást biztosító új transztörvényt, hogy átkerüljenek a lazábban őrzött női börtönökbe. A HírTV-t Spanyolországból Tóth Brigitta tudósította.
Orbán Viktor a Vatikánba utazott

Orbán Viktor a Vatikánba utazott

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Rómában lerótta kegyeletét Karl-Joseph Rauber bíboros-érsek, egykori budapesti apostoli nuncius ravatalánál - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!