2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Külföld

Magyarországgal ellentétben sok uniós országban még van kijárási tilalom

Magyarországgal ellentétben a legtöbb európai országban még nem indulhatott újra az élet és a gazdaság. Míg a magyar kormány az ötmillió beoltott elérésével eltörölhette az éjszakai kijárási tilalmat, Franciaországban továbbra sem hagyhatják el lakóhelyüket az emberek este 9 és reggel 6 óra között. Olaszországban is hasonló a helyzet, az este 10-kor kezdődő tilalmat itt legkorábban június 21-én törlik el. Görögországban éjjel fél 1 és reggel 5 óra között tilos a kijárás, és Németországban is érvényben van az országos korona-vészfékrendszer, ami alapján egyes körzetekben este tíz órától reggel 5 óráig érvényes a kijárási tilalom.

  • Magyarországgal ellentétben sok uniós országban még van kijárási tilalom

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!