2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Budapest retró 2.

Következik:

Európai Híradó 04:00

Külföld

Magyarország megszállásával fenyegetőznek az ukrán televízióban + videó

Jevhen Dikij, az Ajdar nevű félkatonai szervezet volt zászlóaljparancsnoka az ukrán televízióban arról értekezik, hogy szerinte az ukrán sereg simán legyőzi a magyar haderőt, és a NATO sem segíthet.

  • Magyarország megszállásával fenyegetőznek az ukrán televízióban + videó

Az ukrán televízióban megszokott, hogy egyre több fél- vagy tán teljesen őrült szakértőt, félművelt soviniszta történészt vagy levitézlett egykori náci szabadcsapatvezért szólaltatnak meg. Szürreális mindaz a fertő, ami két éve csöpög az egységes ukrán televíziós műsorfolyamból – írja a Magyar Nemzet

Az Ursula von der Leyen által Európa legfényesebb demokráciájának tekintett Ukrajnában a televíziókban bizony mindennap megszólalnak náci elemek, akik a műsorokban nyíltan fenyegetik meg az Európai Unió tagállamait. Hol Lengyelországot, hol Szlovákiát, hol pedig Magyarországot. És nem elszigetelt esetekről, hanem rendszerszintű fröcsögésről van szó.

A tiszta elméjűnek nem igazán mondható Dikij, akinek a neve is vadat jelent, legutóbb Magyarországról értekezett az ukrán Espresso TV-ben.

A 42 perces adás második felében előkerült Orbán Viktor, a magyarok, a magyar hadsereg, Kárpátalja elfoglalása és Magyarország ukránok általi lerohanása is.

Dikij egy ponton arra a megállapításra jutott, hogy szerinte „minden megye az Oroszországi Föderáció ellenőrzése alá kell, hogy kerüljön, amennyiben elveszítjük a háborút”.

„Meg kell érteni, hogy amennyiben elveszítjük, úgy lesz egy egymilliós, feltüzelt hadseregünk, mely épp visszavonul. Így felmerül a kérdés, hogy hol lesz az a határ, ahova visszavonulunk? Ebben az esetben ez nem rossz terv, a legutolsó lehetőség, de lennie kell, hogy megszálljuk Magyarországot, és kiviszünk oda húszmillió ukrán menekültet” – mondta a most már civilnek számító Jevhen Dikij.

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!