2024. 10. 27. Vasárnap Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Bayer show 21:15

Külföld

Magyarország érdekei ellen szavazott a Tisza Párt Brüsszelben + videó

Magyarország érdekei ellen szavaz Brüsszelben a Tisza Párt – erre a Fidesz EP-képviselője hívta fel a figyelmet. Dömötör Csaba elmondta: Magyar Péter pártja támogatta a hírhedt migrációs paktumot, valamint a hazánknak jogosan járó uniós pénzek visszatartását a jogállamiság sérülésére hivatkozva.

  • Magyarország érdekei ellen szavazott a Tisza Párt Brüsszelben + videó

Minden nap azért fogunk dolgozni, hogy egy olyan kormányprogramot és egy olyan csapatot kínálhassunk a magyar embereknek, amiből egy hazaszerető kormány jön létre – hangoztatta Magyar Péter.

A Tisza Párt brüsszeli döntései azonban Magyar Péter állításaival ellentétben nem Magyarország javát szolgálják

– erre hívta fel a figyelmet a Fidesz EP-képviselője is. Dömötör Csaba elmondta: Az legutóbbi ülésen csaknem minden kérdésben a magyar érdekek ellen voksoltak.

Megszavazták például azt, hogy az EU költsön többet a migrációs paktumra. Eközben nem támogatták azt a módosítót, amely alapján Magyarország több támogatást kapna a határvédelemre és ebből a támogatásból le lehetne tudni azt a bírságot, amelyet pont az erős határvédelem miatt kaptunk. Kiállnak a tiszások amellett is, hogy Magyarország ne kapja meg a neki egyébként járó uniós forrásokat. A megszavazott módosítóban arra kérik az Európai Bizottságot, hogy ne engedjen

– mondta Dömötör Csaba.

Fidesz EP-képviselője hangsúlyozta: A Tisza Párt több pénzt adna a migrációra, és kevesebbet a magyaroknak.

A politikus rámutatott: magyar Péterék nemet mondtak a patrióták frakciójának nemzeti szuverenitást védő, woke ellenes javaslatára is.

Sok szempontból valóban a néppárti álláspontra támaszkodunk, ami egyfajta kötelezettség is, és ez miért nem abból fakad, hogy ha valaminek a tagjai vagyunk, akkor ne kérdőjelezzük meg folyamatosan azt, hogy a tagságunkból fakadó és vállalt kötelezettségeket, álláspontokat hogyan és milyen módon képviseljük – ismerte be pár napja Magyar párttársa.

Tarr Zoltán, a Tisza Párt EP-delegációvezetője elmondta: a Manfred Weber vezette Európai Néppárt álláspontját kötelezettségnek tekintik és teljesen magukévá teszik.

Az Európai Néppárt egy olyan Európát képzel el, ami rossz a magyaroknak – mondta a miniszterelnök. 

Orbán Viktor korábbi rádió interjújában arra emlékeztetett: hogy a Néppárt támogatása egyet jelent a háború, a migráció és az LMBTQ-propaganda támogatásával.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szíriai bevándorlók tüntetett Hollandiában a kormány ellen

Szíriai bevándorlók tüntetett Hollandiában a kormány ellen

Több száz szíriai tüntetett vasárnap Hágában amiatt, hogy a holland kormány meg akarja fontolni Szíria egyes térségeinek biztonságossá nyilvánítását, és hogy a biztonságossá nyilvánított országrészekbe visszaküldenék az onnan érkezőket - jelentette az NlTimes című holland hírportál.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vlagyimir Putyin méltatta Hszi Csin-pingnek Peking rendezési tervét

Vlagyimir Putyin méltatta Hszi Csin-pingnek Peking rendezési tervét

Megerősítette Vlagyimir Putyin orosz elnök a Hszi Csin-ping kínai államfőnek a múlt heti BRICS-csúcson, hogy Oroszország nagyra értékeli partnereinek az ukrán válság megoldására tett erőfeszítéseit - közölte Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a Rosszija 1 televízió Moszkva. Kreml. Putyin című vasárnapi műsorának nyilatkozva.
Rendőrökre támadt egy illegális bevándorló Veronában + videó

Rendőrökre támadt egy illegális bevándorló Veronában + videó

Egyre komolyabb feszültséget szül az olasz társadalomban a migránsok által elkövetett bűncselekmények felelősségre vonásának kérdése. Több ezer bevándorló vonult utcára, amiért egy késeléses támadó életét kioltották a rendőrök. Rasszizmussal vádolják az olaszokat, igazságot követelnek honfitársuknak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!