2024. 09. 27. Péntek Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szabó Magda világsikere 03:00

Külföld

Magyarok helyett külföldieket vettek fel brüsszeli tanácsadónak a tiszások

Björn, Antonio, Francesco. Nem valamely tetszőlegesen kiválasztott Netflix-sorozat főszereplőiről van szó, hanem a tiszás EP-képviselők újonnan felvett brüsszeli tanácsadóiról – írta Dömötör Csaba a közösségi oldalán.

  • Magyarok helyett külföldieket vettek fel brüsszeli tanácsadónak a tiszások

Mint ismeretes a Tisza Párt kiírt egy pályázatot az EP-képviselői tanácsadói állásokra, de több esetben nem magyar jelentkezők mellett döntöttek, hanem külföldi tanácsadók mellett.

Azt a forgatókönyvet zárjuk ki, hogy egy 30 százalékos párt nem talál Magyarországon nyelveket beszélő fiatalokat egy sokak számára izgalmas brüsszeli munkára. Itt biztosan másról van szó.

– hangsúlyozta a Fidesz európai parlamenti képviselője.

"Ha megnézzük a most felvett külföldi tanácsadók eddigi életútjait, közelebb kerülhetünk a valódi okokhoz. Olyan embereket találunk köztük, akik korábban a liberális Renew-frakcióban dolgoztak. 

Annál a frakciónál, amely a Momentum segítségével a Magyarország elleni politikai hadjárat egyik fő hangadója volt"

– mutatott rá Dömötör Csaba. Hozzátette: olyan tanácsadó is akad, aki civilnek mondott hálózatoknál dolgozott, amelyek szintén agresszív szólamai voltak a Magyarország elleni kórusnak.

Magyar Péter – aki szeptember végén még mindig adós az első brüsszeli munkanapjával – pár hete így reklámozta a tanácsadói pályázatot: „Olyan kollégák jelentkezését várjuk, akik képesek hazájuk érdekében a legtöbbet kihozni magukból” – ismertette az európai parlamenti képviselő.

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Brüsszelbe és Luxemburgba látogat Ferenc pápa + videó

Brüsszelbe és Luxemburgba látogat Ferenc pápa + videó

Megszigorított biztonsági intézkedésekkel várták Ferenc pápát Luxemburgban és várják este Brüsszelben. Az intézkedésekre azért van szükség mert mindkét országban az elmúlt időszakban megsokszorozódott az iszlamista szélsőségek által elkövetett merényletek száma.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!