2023. 03. 29. Szerda Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:20

Külföld

Magyar- és romaellenesség: az államfő is aggódik

Aggódik az osztrák köztársasági elnök a magyar- és romaellenes linzi plakátkiállítás miatt.

Heinz Fischer a bécsi magyar nagykövetnek címzett válaszlevelében arról biztosította a diplomatát, hogy az ügyet illetékességből a külügyminiszternek továbbította, aki egyben Ausztria alkancellárja. A provokatív tárlat miatt az Ausztriában élő romák kulturális egyletének elnöke, Rudolf Sarközi is tiltakozott; a Célpontnak úgy fogalmazott: a hitleres-horogkeresztes motívumokkal való vagdalkozás nem segít a cigányságnak.

Arról, hogy osztrák szocialista politikusok miért támogatták a bemutatót és miért nem indult eljárás az alkotóval szemben, részletesen ma este a Híradó 21-et követően, a Célpontban hallhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Meseterápia felnőtteknek

Radar - Meseterápia felnőtteknek

A mese nemcsak gyerekeknek való, sőt! A meseterápia vagy más néven mesefoglalkozás, az emberi lét kérdéseit vizsgálja fiktív történetek segítségiségével.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!