2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Külföld

Ma áll bíróság elé az a volt rendőr, aki percekig térdelt egy fekete férfi nyakán

Ma áll bíróság elé az a volt rendőr, akinek köze lehet egy afroamerikai férfi tavalyi halálához. Derek Savint gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják. Az ügyészség szerint a gyanúsítottat és három társát terheli a felelősség Georg Floyd haláláért. Tavaly május 25-én Minneapolis-ban egy igazoltatás során Savin percekig térdelt az áldozat nyakán. A hivatalos jelentés szerint azonban nem ez okozta a börtönviselt kábítószerdíler halálát. A túlkapásról videofelvételek készültek, amelyek zavargásokat váltottak ki, elsősorban a Black Lives Matter jogvédő mozgalom berkein belül.

  • Ma áll bíróság elé az a volt rendőr, aki percekig térdelt egy fekete férfi nyakán

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!