2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Külföld

Lövöldözés Kaliforniában

Lövöldözés volt egy vasúti pályaudvar mellett Kaliforniában, nyolc ember meghalt. A san joséi vasútállomáson a helyi közlekedési vállalat egyik alkalmazottja nyitott tüzet munkatársaira. Az elkövető az ámokfutás után magával is végzett. A helyszínre a rendőrök és a tűzszerészek is kivonultak, akik több robbanószerkezetet találtak. A támadás indítéka egyelőre nem ismert. Közben a helyszíntől nem messze gyújtogatás miatt leégett egy ház, ami feltehetően az elkövető otthona volt. Az ügyben Szövetségi Nyomozó Iroda nyomoz.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

A CNN-nek adott interjút Szijjártó Péter

Három kérdés, három hamis állítás, ez a balliberális sajtó egyenlete – így jellemezte Szijjártó Péter azt az interjút, amit az amerikai CNN csatorna készített vele.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!