2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Poltikai hobbista 18:00

Külföld

Lövöldözés egy jeruzsálemi zsinagógánál, többen meghaltak

Fegyveres támadás történt egy jeruzsálemi zsinagógában, legkevesebb heten meghaltak, többen megsebesültek. A merénylő autóval érkezett az izraeli főváros Neve Jakov nevű lakónegyedébe, majd egy zsinagóga kapujánál lövöldözni kezdett az onnan távozó, korábban a sabatot ünneplő hívekre. A rendőrség terrortámadásként kezeli az esetet, amit a Holokauszt Nemzetközi Emléknapján követtek el. A tettest - egy Jeruzsálemben élő palesztin férfit - a helyszínen agyonlőtték a rendőrök. A támadást a Hamász terrorszervezet vállalta magára.

  • Lövöldözés egy jeruzsálemi zsinagógánál, többen meghaltak

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!